Soluții de securitate Brasov

Korona NGS

Sisteme automatizări porți

Când dețineți o afacere, una dintre priorități este protecția tuturor activelor, a angajaților, a clădirii și a bunurilor. Sistemele de automatizări porți sunt recomandate acolo unde este nevoie de un nivel ridicat de protecție și durabilitate.

Sistemele de automatizări porți Brașov se refera la BARIERE, PORTI CULISANTE, PORTI BATANTA pentru acces in curtea unitatii, garaje.

Un dispozitiv automat de deschidere a ușii este un dispozitiv alimentat electric care poate deschide sau închide ușa după ce primește un semnal de la un sistem de control al accesului. După prezentarea unei autentificări de acces autorizat, ușa se deschide automat și rămâne deschisă o perioadă de timp prestabilită de 5-10 secunde și apoi se închide automat.

Dispozitivele automate de deschidere a ușii au o funcție de siguranță încorporată pentru detectarea oricărui obstacol în calea deschiderii sau închiderii ușii. Când este detectată o obstrucție, senzorul încorporat oprește deschiderea automată a ușii și previne astfel rănirea persoanelor.

Korona NGS

Instalăm sisteme de automatizări porți pentru

Locuințe apartamente, case, vile

Birouri, sedii firme

Instituții publice

Spații comerciale

Spații de depozitare: hale, depozite

Restaurante

Sisteme de automatizări porți

Avantajele ușilor automatizate

Dacă dețineți o afacere care necesită acordarea accesului doar unor persoane selectate, sistemele de automatizări porți oferite de Korona NGS vă pot ajuta să atingeți aceste obiective. Această caracteristică de securitate poate fi utilă în bănci, clădiri de apartamente, laboratoare științifice și alte clădiri comerciale.

Sistemele de automatizări porți Brașov vă ajută să țineți străinii sau personalul neautorizat în afara zonelor restricționate, chiar dacă nu dispuneți de un agent de securitate dedicat. Unele sisteme automate de control al accesului se conectează la sisteme de intrare fără cheie. Asta înseamnă că numai angajații și vizitatorii care dețin carduri sau coduri activate pot deschide ușa.

Soluții de securitate Brasov
Automatizări porți Brașov

Korona NGS

O percepție pozitivă asupra afacerii

Cele mai recente sondaje au concluzionat că 98% dintre clienți preferă ușile automate. Nu numai pentru că oferă o mai bună accesibilitate, ci și pentru că creează o imagine a unui mediu sigur și de încredere. Clienții preferă intrările automate în locații precum spitale, hoteluri, bănci, clădiri de birouri, centre comerciale și nu numai. În prezent, cu toții ne simțim mult mai în siguranță înconjurați de soluții tehnologice care nu implică nicio atingere.

Una dintre cele mai eficiente soluții de securitate pentru afaceri prin care puteți oferi angajaților și clienților siguranță și confort implică un sistem de uși automate. Sistemele de automatizări porți pot fi considerate un instrument de control al accesului, permițând doar persoanelor autorizate să intre. Deși funcția lor este de a spori siguranța, ușile automate creează o impresie pozitivă asupra clienților.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button